Oulun Tapahtumat Oy avaa C-osakeannin

Muun muassa Club Teatrian toiminnasta vastaava Oulun Tapahtumat Oy. avaa C-osakeannin 27.11.2020. C-osake toimii niin kutsuttuna kannattajaosakkeena. Idea uuden osakesarjan julkaisemiseen tuli Club Teatrian asiakkailta, joilta kumpusi halu auttaa yritystä poikkeusaikojen yli.

Olemme poikkeuksellisen vuoden aikana saaneet yhteydenottoja, joissa on oltu kiinnostuneita toimintamme tukemisesta.”, valoittaa Club Teatrian toimitusjohtaja Mika Määttä. ”Käynnistimme yhteydenottojen jälkeen selvitystyön, miten pystyisimme toteuttamaan mahdollisuuden tukea Club Teatriaa Pohjois-Suomen livemusiikkitapahtumien järjestäjänä.”

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. Kuvassa Oulun Tapahtumat Oy:n toimitusjohtaja Mika Määttä. (Kuva: Rami Ranta)

Myös Club Teatria joutui ennalta-arvaamattomaan tilanteeseen keväällä koronapandemian lamauttaessa koko Suomen livemusiikkikentän. Uusia keikkoja sovittiin syksylle, ja kevään keikat löysivät uusia päivämääriä, mutta juhlat eivät jatkuneet pitkään toisen aallon tavoittaessa Suomen.

Kyllähän tämä on ollut uskomaton vuosi. Koko Club Teatrian historian aikana ei ole nähty näin hektisesti muuttuvia tilanteita tässä laajuudessa. Onneksi niin artistit, yhteistyökumppanit, kuin henkilökuntammekin on ollut joustavaa ja uusia suunnitelmia on voitu tehdä lyhyelläkin aikataululla.”, kertoo promoottorina työskentelevä Marco Järvenpää.

C-osakesarjan tavoitteena on vahvistaa Oulussa ja Torniossa livekeikkoja ja -tapahtumia järjestävän yrityksen pääomaa poikkeuksellisessa tilanteessa. Kannattajaosakkeisiin ei kuulu hallinnoimisoikeuksia tai taloudellisia oikeuksia yhtiössä, mutta osake oikeuttaa useisiin etuihin, joihin kuuluvat mm. kannattajaosakkaiden omat keikat ja mahdollisuus saada kutsuja muillekin Club Teatrian keikoille niiden jälleen käynnistyessä. Kannattajaosakkeen kappalehinta on 100 euroa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. Poikkeusaikana Club Teatria on noudattanut tapahtuma- ja ravintola-alojen suosituksia tarkasti muun muassa istumapaikkoja lisäämällä. (Kuva: Rami Ranta)

Club Teatria työllistää tapahtumapäivinä suoraan ja välillisesti jopa 150 henkilöä. Lisäksi hyödynnämme toimintapaikkakunnillamme paikallisten yhteistyökumppaneidemme palveluja. Tuntuu, ettei valtakunnallisessa päätöksenteossa tapahtuma-alan työllistämistä ja vaikutusta alueen elinkeinoelämään aina ymmärretä.”, pohtii Järvenpää.

Kannattajaosake on suunnattu henkilöille, jotka haluavat tukea Club Teatrian toimintaa ja sitä kautta tapahtuma-alan elinkeinoa, sekä henkilöitä tapahtumien takana. Kannattajaosake on livemusiikin ystäville, jotka tahtovat nauttia laadukkaista livekeikoista haastavien aikojen jälkeen.”, kertaa Määttä.

Osakeanti on avoinna 27.05.2021 saakka. Osakkeita annissa on 4 000 kappaletta ja osakeannin toteutumiseen vähimmäisrajana on 500 osaketta. Osakkeita voivat hankkia oikeustoimikelpoiset yli 18-vuotta täyttäneet henkilöt, sekä yritykset ja yhteisöt.