29.11.2021

Koronatodistuskäytäntö Club Teatria Torniossa

Club Teatria Tornio on ottanut käyttöönsä koronapassin tarkastamisen kaikilta tapahtumavierailta 17.11. Koronapassina toimii EU:n virallinen koronatodistus, joka luetaan QR-koodista. Koronapassin lukemisen yhteydessä tarkistetaan henkilöllisyys kaikilta asiakkailta kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta. Koronapassin lukemisessa noudatetaan Sosiaali- ja Terveysministeriön antamia ohjeita.

Tietoomme lauantaina 27.11. saapui Tornion kaupungin ja Kelan ongelmat koronatestien siirtämisessä Omakantaan. Saamiemme tietojen mukaan kaupungin terveydenhuolto on antanut asiakkailleen paperisia valmiiksi allekirjoitettuja ja leimattuja lausuntoja negatiivisista koronatesteistä. Lisäksi lausuntoja on lähetetty kuvana asiakkaille tekstiviestitse. Toisin kuin asiakkaille on jossain tilanteissa ilmoitettu – tällaiset lausunnot eivät käy koronatodistuksesta yleisötapahtumissa tai ravintoloissa.

Club Teatria ei palauta rahoja, mikäli sisäänpääsy joudutaan epäämään puutteellisen koronatodistuksen tai puuttuvan henkilöllisyystodistuksen vuoksi, sillä ongelma ei johdu tarjoamistamme palveluista.  Myöskään kuluneen viikonlopun BEHM-konsertin osalta emme lunasta lippuja takaisin.

Halutessanne voitte olla yhteydessä meihin sähköpostitse: info@teatria.com. Koronatulosten siirtymisessä ja Omakantaan liittyvissä asioissa Tornion kaupungin testauksen osalta voitte olla yhteydessä: korona@tornio.fi.

 

Lisähuomiot:

Ismo Leikolan tapahtumassa on tapahtumajärjestäjän asettama maski- tai visiiripakko.

Blind Channel S -keikalla koronapassia ei tarkisteta alle 16-vuotiailta asiakkailta (STM-ohjeistuksen mukaisesti).

Lue lisää Club Teatrian poikkeustoimista klikkaamalla tästä.
Club Teatrian keikoilla ovat voimassa Ticketmasterin ehdot | Oikeudet muutoksiin pidätetään.