Keikkamuutoksia Club Teatria Torniossa

Tätä artikkelia päivitetään muutosten tapahtuessa. Uusimmat keikkamuutokset löydät artikkelin alusta.

Joulukuun Tungevaag ja Roxette in Memoriam -keikat perutaan Club Teatria Oulusta ja Torniosta

Julkaistu torstaina 3.12.2020

Joulukuun puoleenväliin suunnitellut Tungevaag ja Roxette in Memoriam -keikat perutaan sekä Club Teatria Oulusta, että Club Teatria Torniosta. Keikkasiirtojen taustalla on Suomessa pahentunut epidemiologinen tilanne. Pohjois-Suomen aluehallintoviraston Oulua koskeva 2.12. voimaan astunut päätös yli 10 henkilön yleisötilaisuuksien kiellosta ratkaisi päätöksen perua kaikki neljä keikkaa.

Keikkaliput voi palauttaa Ticketmasteriin 17.12.2020 saakka. Ticketmaster on sähköpostitse yhteydessä palautusohjeista yhteystietonsa jättäneisiin asiakkaisiin.

Arttu Wiskari // Pete Parkkonen keikka peruuntuu

Julkaistu torstaina 12.11.2020

Meri-Lapissa kasvaneen koronaviruksen tartuntamäärien vuoksi Arttu Wiskari // Pete Parkkonen -keikka peruutetaan.

Lipunostajat voivat palauttaa keikkaliput Ticketmasteriin, joka hyvittää lipun hinnan asiakkaalle. Ticketmaster on yhteydessä yhteystietonsa jättäneisiin lipunostajiin.

Ismo Leikola – Jos nyt ihan rehellisiä ollaan -show siirtyy ensi vuoteen

Julkaistu tiistaina 10.11.2020

Ismo Leikola – Jos nyt ihan rehellisiä ollaan -Tornion keikka siirtyy koronatilanteen vuoksi 29.11.2021! Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen päivämäärään. Jos kuitenkin haluat palauttaa lippusi, niin viimeinen palautuspyynnön jättöpäivä on 8.12.2020. Alla ohjeet palautuksille.

Pyydämme pitämään ostetut liput tallessa. Liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan.

Mikäli uusi ajankohta ei sovi sinulle, lipunhinta palautetaan tapahtumajärjestäjän tai Ticketmasterin toimesta lipunostajalle.

Pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen palautusta varten 8.12.2020 mennessä.

Palautuslomake suomeksi: https://1u.fi/8tlYV

Useiden peruuntuneiden tapahtumien vuoksi palautusten käsittelymme on ruuhkautunut. Tästä johtuen palautusten käsittelyyn saattaa mennä jopa 90 päivää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Muutokset marraskuun keikoissa Club Teatria Torniossa jatkuvat

Julkaistu sunnuntaina 1.11.2020

Tiedotimme kuluneella viikolla Tornion Suuren Olutjuhlan siirtämisestä ensi vuodelle Meri-Lapissa kasvaneen koronavirustilanteen vuoksi. Kuluneella viikolla Meri-Lapissa on todettu yli kymmenen uutta tartuntaa, ja altistumisia alueella on yli 100. Club Teatria on keskustellut tilanteesta Tornion kaupungin Johtavan lääkärin Jukka Ronkaisen kanssa.

Tilanne Meri-Lapissa on haastava. Club Teatrian keikat keräävät asiakkaita useammasta kunnasta ja kaupungista, jolloin on otettava huomioon koko alueen tilanne”, kommentoi promoottori Marco Järvenpää.

Perjantaina saatujen lisätietojen pohjalta viikonloppuna on käyty keskusteluja artistiorganisaatioiden ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa keikkojen järjestämisen mahdollisuuksista. Keskusteluiden perusteella perjantain 13.11.2020 Reino Nordinin keikka on päätetty siirtää keväälle 2021 ja lauantain 14.11.2020 Vesterinen Yhtyeineen -keikka on päätetty perua.

Kuten Olutjuhlan siirron kohdalla, myös näihin muutoksiin vaikuttaa suuresti terveydenhuollon ammattilaisten näkemys hetkellisestä tapahtumien tauosta. Meille Club Teatrialla on erittäin tärkeää järjestää tapahtumia turvallisesti ja vastuullisesti – tämän viikon tietojen perusteella seuraavan kahden viikon ajan se ei ole Meri-Lapissa mahdollista”, kommentoi Club Teatrian toimitusjohtaja Mika Määttä.

Reino Nordin keikan uusi päivämäärä on 20.3.2021. Aiemmalle keikalle hankitut liput käyvät sellaisenaan uudella keikkapäivämäärällä.

Ticketmaster on yhteydessä yhteystietonsa jättäneisiin lipunostajiin sähköpostitse ensi viikon alkupuolella. Asiakkaat voivat maanantaista alkaen jättää palautuspyynnön siirretyistä tai perutuista keikoista – palautusaikaa on 14 vuorokautta. Lisätiedot palautukseen Ticketmasterin kotisivuilta tai Ticketmasterin lähettämästä sähköpostiviestistä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. Kuvassa Tornion Suurta Olutjuhlaa tähdittävä The Meänland Club Teatria Oulun syyskauden 2020 avajaisissa. (Kuva: Rami Ranta)

Tornion Olutjuhla siirtyy ensi vuodelle

Julkaistu torstaina 29.10.2020

Olutta pannaan taas Torniossa, ja sitähän on syytä juhlia! Niin ajattelimme alkuvuodesta, kun Club Teatria ja Tornion Panimo keksivät järjestää yhteisen Tornion Suuren Olutjuhlan. Olutjuhlan tulee olla rento, iloinen ja mallaksen tuoksuinen tilaisuus yhdessä ystävien kanssa.

Olutjuhlan piti vallata Tornion Elämystehdas Lappari jo syyskuussa, mutta keikka siirtyi marraskuulle aikaan, jolloin jo revontuliakin ilmenee. Tornion Panimon tunnuslause ”Pantu revontulien alla” -olisi sopinut tilanteeseen erinomaisesti. Nyt kuitenkaan Olutjuhlia ei päästä vuonna 2020 järjestämään.

Tornion Kaupungin Johtava lääkäri Jukka Ronkainen tiedotti Club Teatriaa tiistaina Torniossa havaituista kolmesta uudesta tartuntaketjusta. Uusien ketjujen myötä jälleen kymmeniä on altistunut koronavirukselle.
Tämän hetkinen tilanne on äärimmäisen herkkä”, kommentoi Club Teatrian promoottori Marco Järvenpää. ”Eilen saamamme tiedot Tornion tämänhetkisestä tartuntatilanteesta on vaikea. Ajan henki ei ole otollisin Olutjuhlasta nauttimiseen”, hän jatkaa.

Siirrosta on sovittu yhteistyössä esiintyvien artistien kanssa

Vaikka kuinka haluaisi uskoa hyvään ja mahdollisuuteen järjestää keikkoja, on silti fakta, ettei keikkoja järjestetä, ellei turvallisuudesta voida olla täysin varmoja. Me haluamme kantaa kortemme kekoon ja tehdä ainoastaan vastuullisia tapahtumia ja keikkoja.”, kommentoi Järvenpää.

Club Teatria siirsi Oulussa ja Torniossa kaikki lokakuun tapahtumat ensi vuodelle. Seuraavan kerran suunniteltuja keikkoja Oulussa ja Torniossa on marraskuun puolenvälin jälkeen.

Olutjuhlan uusi keikkapäivä sijoittuu maaliskuulle. Steve´n´Seagulls, The Meänland ja 2-7 Miehen Trio? saapuvat Tornion Club Teatrialle perjantaina 26.3.2021. Jo hankitut liput käyvät sellaisenaan uutena keikkapäivänä. Jo ostetuilla lipuilla on 14 vuorokauden palautusoikeus Ticketmasteriin. Ohjeet palautukseen saatavilla Ticketmasterin kotisivuilta.

Teksti ja kuvat: Rami Ranta