Keikkamuutoksia Club Teatria Oulussa

Tätä artikkelia päivitetään muutosten tapahtuessa. Uusimmat keikkamuutokset löydät artikkelin alusta.

Club Teatria Jäsenklubi -keikat joulukuulta siirretään

Julkaistu sunnuntaina 13.12.2020

Club Teatria Oulun Jäsenklubin joulukuun keikat siirretään tulevaisuuteen. Jäsenklubikeikkojen määrä ei vähene, vaan Jäsenklubikausi sisältää aiemmin ilmoitetut kahdeksan keikkaa.

Syynä siirtoon on Pohjois-Suomen aluehallintoviraston päätös kieltää tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla toimialueensa kuntien alueella kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset 18.12.2020 saakka. Odotettavissa on, että kieltoa jatketaan 6.1.2021 saakka.

Korvaavat päivät joulukuun keikoille tiedotetaan myöhemmin.

 

Joulukuun Tungevaag ja Roxette in Memoriam -keikat perutaan Club Teatria Oulusta ja Torniosta

Julkaistu torstaina 3.12.2020

Joulukuun puoleenväliin suunnitellut Tungevaag ja Roxette in Memoriam -keikat perutaan sekä Club Teatria Oulusta, että Club Teatria Torniosta. Keikkasiirtojen taustalla on Suomessa pahentunut epidemiologinen tilanne. Pohjois-Suomen aluehallintoviraston Oulua koskeva 2.12. voimaan astunut päätös yli 10 henkilön yleisötilaisuuksien kiellosta ratkaisi päätöksen perua kaikki neljä keikkaa.

Keikkaliput voi palauttaa Ticketmasteriin 17.12.2020 saakka. Ticketmaster on sähköpostitse yhteydessä palautusohjeista yhteystietonsa jättäneisiin asiakkaisiin.

Hellfire-metallifestivaali toukokuussa Ouluun!

Julkaistu maanantaina 23.11.2020

Joulukuun puoliväliin suunniteltu Hellfire metallifestivaali siirtyy toukokuulle. Tuolloin kolmella paikkakunnalla käynnistyy Suomen todellinen metallikansan suurjuhla, kun Hellfire– Metal Festival On Tour -tapahtuma valtaa Helsingin, Oulun ja Tampereen.

Tämän toukokuisen metallifestivaalin Oulun osuus pidetään 22. toukokuuta Club Teatrialla. Joulukuuksi ostetut liput käyvät sellaisinaan toukokuun konserttipäiville. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, on liput mahdollista palauttaa lippukauppaan viimeistään 23.1.2021.

– Haluamme tukea kotimaista metalliskeneä järjestämällä turvallisen tapahtuman samaan aikaan, kun niin moni keikka on jouduttu peruuttamaan. Elävä musiikki on ihmisille tarpeen ja monet ovat isosti kaivanneet päästä katsomaan livemusaa. Toteutamme kaiken yhdessä bändien ja keikkapaikkojen kanssa niin vastuullisesti ja turvallisesti, kuin se näinä aikoina suinkin on mahdollista, toteaa festivaalin promoottori Toni Törrönen.

Hellfire – Metal Festival On Tour -tapahtumassa nähdään joka kaupungissa viisi kovaa kokoonpanoa maamme metallimusiikin huipulta, joista Rytmihäiriö, Kalmah ja Brymir joka paikkakunnalla, Dead Shape Figure Helsingissä ja Tampereella sekä …and Oceans Helsingissä ja Wolfheart Oulussa ja Tampereella.

Dead Shape Figuren korvaaja ilmoitetaan Oulun tapahtumaan mahdollisimman pian.

Festivaalin yhtyeistä ”surmacorea” soittava Rytmihäiriö on ollut toiminnassa jo yli 30 vuoden ajan ja on julkaissut kaikkiaan seitsemän studioalbumia. Kalmahin viimeisin albumi on vuodelta 2018, ja yhtye on hankkinut itselleen vakiintuneen ihailijakunnan melodisen death metalin hiteillään. Vuonna 2006 perustettu Brymir täyttää festivaalin ohjelmistoa epic/orchestral metal -musiikillaan ja helsinkiläinen Dead Shape Figure omintakeisella melodisella death metal -soitollaan.

Oulussa ja Tampereella lavalle nouseva Wolfheart julkaisi viimeisimmän albuminsa, Wolves of Karelia, tämän vuoden alussa.

Hankitut liput käyvät sellaisenaan uusina keikkapäivinä. Jo hankituilla lipuilla on 14 vuorokauden palautusoikeus Ticketmasteriin. Ticketmaster on yhteydessä yhteystietonsa antaneisiin lipunostajiin.

Club Teatria Oulun joulukuun alkuun keikkamuutoksia – ison profiilin keikat siirretään

Julkaistu keskiviikkona 18.11.2020

Club Teatria Oulun joulukuun ensimmäisen viikonlopun (viikon 49) konsertit siirretään. Siirto koskee 4.12. järjestettävää kotimaisen metallin erikoisiltaa, sekä 5.12. järjestettävää Aknestik // Erikoisvieraana: Supperheads -keikkaa.

”Tällä hetkellä keikkakalenteria tarkastellaan viikko kerrallaan.”, toteaa promoottori Marco Järvenpää. ”Jokainen keikka on oma kokonaisuutensa, ja sen vuoksi osa keikoista voidaan järjestää näissä poikkeusoloissa, mutta osa on syytä siirtää tulevaisuuteen”.

Keikkasiirrolla Club Teatria haluaa osaltaan vähentää matkustusta keikkapaikalle Ouluun ympäri Suomen. Marraskuussa siirrettyjen isojen konserttien taustalla oli sama huoli asiakkaiden saapumisesta mm. Lapista ja pääkaupunkiseudulta. Joulukuun alusta siirretty metalli-ilta ei ole poikkeus.

”Meidän esiintyjäkaarti kotimaisen metallimusiikin erikoisillassa on aika omaluokkainen ja se lienee syynä laajaan asiakaskuntaan ympäri Suomen”, kertoo Järvenpää.

Toistaiseksi keikkasiirrot eivät ole aiheuttaneet suurta lippujen palautuksen piikkiä. Pieni palautusprosentti kertoo asiakkaiden halusta tukea tapahtuma-alan osaajia ja keikkapaikkoja.

”Asiakkaiden ostokäyttäytymisestä on pääteltävissä usko tulevaisuuteen ja siihen, että keikkoja odotetaan. Tuohan se myös meille tietoa siitä, että meihin luotetaan tapahtumajärjestäjänä.”, kertoo Järvenpää.

 

Uudet keikkapäivät:

Bodom After Midnight // Stratovarius // Lost Society // Embraze 6.2.2021
Aknestik // Erikoisvieraana: Supperheads 29.5.2021

 

Hankitut liput käyvät sellaisenaan uusina keikkapäivinä. Jo hankituilla lipuilla on 14 vuorokauden palautusoikeus Ticketmasteriin. Ticketmaster on yhteydessä yhteystietonsa antaneisiin lipunostajiin.

Club Teatria Jäsenklubi -keikat marraskuulta siirretään

Julkaistu maanantaina 16.11.2020

Club Teatria Oulun uuden Jäsenklubin marraskuun keikat siirretään tulevaisuuteen. Jäsenklubikeikkojen määrä ei vähene, vaan Jäsenklubikausi sisältää aiemmin ilmoitetut kahdeksan keikkaa.

Club Teatrian Jäsenklubi päästiin lanseeraamaan näyttävästi syyskuussa, kun yhteensä neljä yllätysbändiä asteli Club Teatrian lavalle. Metal // Rock Jäsenklubin avasivat Reckless Love, sekä Groupie High School. Pop // Poprock Jäsenklubissa lavalle nousivat Gasellit, sekä Kauriinmetsästäjät. Jäsenklubin avauskeikoista saatiin rusaasti hyvää palautetta, jonka perusteella Jäsenklubia kehitetään vielä tulevaisuudessa.

Korvaavat päivät marraskuun keikoille tiedotetaan myöhemmin.

 

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jarkko Aholan Vain Kotka Lentää Aurinkoon -konsertti siirtyy ensi vuodelle

Julkaistu torstaina 12.11.2020

Club Teatria Oulun marraskuun viikolla 47 järjestettäväksi suunniteltu Jarkko Aholan Vain Kotka lentää aurinkoon -konsertti siirtyy.

”Kuten tästä siirrosta näkee, mennään näissä asioissa todellakin päivä kerrallaan”, kommentoi Club Teatrian promoottori Marco Järvenpää.

Oulun tämänhetkisen koronavirusstatuksen vuoksi suuri yleisökeikka päätettiin siirtää tulevaisuuteen. Siirto on suunniteltu yhteistyössä esiintyvän artistin kanssa.

”Tässä hetkessä avain turvallisten tapahtumien järjestämiseen on seurata lippumenekkejä, ja alueemme tilannetta”, kertoo Järvenpää.

Kuten alkuviikolla julkaistussa keikkasiirrossa, myös tämän konsertin asiakkaista merkittävä osa oli tulossa Lapista. Lapin koronatilanne on Oulua huonompi. Siirtotoimilla tahdomme kannustaa välttämään turhaa matkustamista.

Uusi keikkapäivä:

Jarkko Ahola 7.5.2021

 

Hankitut liput käyvät sellaisenaan uusina keikkapäivinä. Jo hankituilla lipuilla on 14 vuorokauden palautusoikeus Ticketmasteriin. Ticketmaster on yhteydessä yhteystietonsa antaneisiin lipunostajiin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Club Teatria Oulun marraskuuhun keikkamuutoksia

Julkaistu tiistaina 10.11.2020

Club Teatria Oulun 21.11. järjestettävä kotimaisen raskaan rockin erikoisilta, jota tähdittävät Viikate, Kotiteollisuus ja Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, sekä 28.11. järjestettävä Reino Nordinin keikka joudutaan siirtämään.

”On harmillista, että keikkoja joudutaan jälleen siirtämään eteenpäin”, toteaa Marco Järvenpää. ”Kumpikin eteenpäin siirrettävä ilta on ollut tähän ajan hetkeen poikkeuksellisen suosittu”.

Oulussa kasvaneen koronavirusstatuksen vuoksi suuret yleisökeikat päätettiin yhteistyössä esiintyvien artistien ja heidän taustatahojensa kanssa siirtää.

”Tässä hetkessä avain turvallisten tapahtumien järjestämiseen on seurata lippumenekkejä, ja alueemme tilannetta”, kertoo Järvenpää.

Club Teatria haluaa osaltaan vähentää matkustusta keikkapaikalle ympäri Suomen.

”Rock-illankin tapauksessa lippuja on hankittu aina Meri-Lappia ja Etelä-Suomea myöten”, jatkaa Järvenpää.

Uudet keikkapäivät:

Viikate // Kotiteollisuus // Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus 27.11.2021
Reino Nordin 19.3.2021

 

Hankitut liput käyvät sellaisenaan uusina keikkapäivinä. Jo hankituilla lipuilla on 14 vuorokauden palautusoikeus Ticketmasteriin. Ticketmaster on yhteydessä yhteystietonsa antaneisiin lipunostajiin.

Teksti ja kuvat: Rami Ranta