Usein kysytyt kysymykset

Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla: info@teatria.com tai Facebook -sivujemme kautta yksityisviestillä.

Eteispalvelumme hinta on 3,50€. Maksu peritään kaikilta tapahtumaan saapuvilta.

Keikoille on esteetön pääsy ja avustaja pääsee ilmaiseksi avustettavan seurassa. Todistus avustuksen tarpeesta voidaan tarkistaa tapahtumaan saavuttaessa.

Huom. Tämä koskee Club Teatrian tuottamia keikkoja.

Ravintolassamme on jonkin verran pöytiä ja tuoleja. Niitä ei kuitenkaan voi varata etukäteen. Mikäli koet tarvitsevasi istumapaikkaa keikan aikana, kannattaa paikalle tulla hyvissä ajoin.

Club Teatria Oulussa VIP-lippu sisältää aina pöytäpaikan. VIP-tiloista on myös ensiluokkainen näkyvyys lavalle.

Keikkamuistoja on ihan suotavaa tallentaa kännykällä tai digipokkarilla. Kuvia voi ottaa koko keikan ajan, mutta videokuvan jatkuva tallentaminen ei ole suotavaa ja se voidaan järjestyksenvalvonnan toimesta keskeyttää. Joskus voi esiintyvältä artistilta tulla vaatimuksia kuvauskäytännön tiukentamiselle, tällöin pyrimme aina informoimaan yleisöä myös etukäteen.

Järjestelmä- ja videokameroiden, sekä äänitallentimien tuominen keikoille on kiellettyä. Järjestelmäkameran tuontia varten tarvitset ennakkoakkreditoinnin. Voit hakea akkreditointia mediavastaavalta: rami.ranta@teatria.com.

Löytötavaroita voi tiedustella Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalveluilta, jonne ne toimitetaan toisena arkipäivänä tapahtuman jälkeisellä viikolla.

https://www.pplp.fi/
0600-550094
Tehtaankatu 1, 90130 Oulu (Raksilan Marketit, Salen talo, 2. kerros)

Kyllä saa, ellei keikkaa ole erikseen ilmoitettu loppuunmyydyksi. Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon, jotta vältyt ovella yllätykseltä, jos liput ovatkin loppuneet. Lisäksi ennakkoliput ovat edullisempia.

Ennakkoliput meillä myy Ticketmaster. Lippuja voit ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta ja Prismojen asiakaspalvelupisteiltä.

Keikka-aikataulut julkaistaan lähtökohtaisesti kaksi viikkoa ennen keikkaa.

Pyrimme aina siihen, että etukäteen ilmoitetut aikataulut ovat paikkansa pitäviä. Emme tarpeettomasti pitkitä keikkojen aloitusaikoja, vaan haluamme palvella asiakkaita reilusti ilmoittamalla soittoajat etukäteen.

Julkaisemme soittoajat heti, kun olemme saaneet niille vahvistukset myös esiintyvien artistien osalta. Aikataulut löytyvät Teatria.com:in tapahtumalistauksesta, sekä Facebookin tapahtumasivulta.

Oulussa VIP-sisäänkäynti sijaitsee pääsisäänkäynnin oikealla puolella, joista teidät ohjataan omaan maksuttomaan narikkaan sekä kerrotaan illan ohjelmasta.

VIP-asiakkaille on oma sisäänkäynti ja oma narikka (maksuton), VIP-tiloissa on oma baaritiski, omat wc:t ja erittäin hyvät näkymät suoraan esiintymislavalle. VIP-lippu sisältää aina pöytäpaikan.

VIP-lippuja saatavilla Club Teatria Oulun keikoille. Club Teatria Torniossa on saatavilla Show & Dinner -kokonaisuuksia.

Club Teatrian edustalla niin Oulussa, kuin myös Torniossa on parkkialue mistä löytyy reilusti maksutonta pysäköintitilaa. Autoja ei voi kuitenkaan jättää yön yli, vaan ne pitää ajaa sieltä pois keikan päätyttyä.

Poikkeustapauksissa Oulun Club Teatrialla pysäköintiä voidaan rajoittaa tai poistaa se käytöstä. Tällaisissa tilanteissa tiedotamme asiasta etukäteen.

Oulussa pääset luotettavasti keikoilta kotiin ja jatkoille OTAXIN kyydillä. Taksitolppa sijaitsee tapahtuma-alueen parkkipaikalla. Keikan päättymistä on odottamassa takseja, mutta voit tilata oman kuljetuksesi myös ennakkoon. Osalla keikoista palvelee myös OTAXIN taksiteltta.

Torniossa voit tilata taksin Meri-Lapin taksien palvelunumerosta 0200 68000 (klo 07-22 1,17€, klo 22-07 1,59€ + pvm/mpm).