Syksy tulee ja bändin intro jo soi – taas mennään!

Me Club Teatrialla olemme kesätauon aikana räätälöineen palveluitamme vastaamaan paremmin yrityksien tämänhetkisiä tarpeita. Olemme kehitelleet uusia elämyksiä, tapoja näkyä, sekä tapoja nauttia arjesta ja sen juhlista. Tältä sivulta löydät esittely uusista palveluistamme – ota myös yhteyttä meihin, sillä käynnissä on erinomainen kilpailu!

 

Pyydä maksuton tarjous!

Pyytämällä maksuttoman tarjouksen näyttävästä näkyvyydestä, Ikimuistoisista pikkujouluista tai ainutkertaisesta Jäsenklubista osallistut arvontaan. Palkintona kaikkien yhteyttä ottaneiden kesken arvotaan VIP-pöytä Jäsenklubin avajaisista neljälle henkilölle.

Pyydä tarjous:
Rami Ranta
+358 50 3687 700

Esittelyssä uutuudet:

Näyttävä näkyvyys

Syksyllä Oulun Club Teatriaa uudistetaan uudella tekniikalla, kun kaluston päivityksen yhteydessä esiintymislavan molemmille sivuille tullaan rakentamaan suuret LED-pinnat. Näyttävät LED-pinnat tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia markkinointiin ja brändinäkyvyyteen tapahtumien yhteydessä.

Paikkoja screeneillä on saatavissa rajoitetusti. Paikat ovat saatavissa kuukausittain, ja kattavat kaikki kuukauden keikkaillat (poislukien ulkopuoliset tilavuokraukset). Osaan tapahtumista on saatavilla myös yksittäisiä näkyvyyspaikkoja, joita on helppo hyödyntää kohdennettavana mainontana.

Ikimuistoiset VIP-pikkujoulut

Uskomme pikkujoulujen muuttavan muotoaan tänä vuonna. Entistä enemmän pikkujouluja juhlitaan jonkin muun tapahtuman ohessa, tai vierailemalla virkistysteemaisesti aktiviteetin tai elämyksen parissa. Paras paikka nauttia pikkujouluja on ehdottomasti parhaiden artistien seurassa.

Rakennetaan yrityksenne pikkujoulut jonkin Club Teatrian valmiin keikan yhteyteen ikimuistoisesti VIPpiin! VIP-pikkujoulujen viettäminen on normaalia yksityistilaisuutta edullisempi tapa järjestää ikimuistoinen yhteinen elämys. Halutessanne jotain erityistä ammattitaitoinen tapahtumatiimimme auttaa suunnittelemaan illan teidän toiveidenne mukaisesti..

Ainutkertaiset elämykset

Ylläty joka kuukausi kotimaisen eturivin tähtiartistin keikalla. Muistatko aikoinaan kirjakerhot ja leffaklubit? Nyt lanseerataan jotain aikuisille: Club Teatrian oma Jäsenklubi! Jäsenklubissa koet kerran kuussa salaisen tähtiartistin keikan, joka soitetaan ainoastaan Jäsenklubin jäsenille. Koet kahdeksan yllätyskeikkaa syyskuusta alkaen.

Osallistumalla Jäsenklubiin tuet myös Oulun livekeikkakulttuuria. Tarjoammekin Jäsenklubin yritysjäsenille logopaikkoja maksutta Jäsenklubin kotisivuilta ja muista markkinointipaikoista. Logonäkyvyydestä voit lähettää sähköpostia: jasenklubi@teatria.com