Oululainen Club Teatria lanseeraa ensimmäisen klubina Suomessa oman Jäsenklubin

Oululainen Club Teatria lanseeraa ensimmäisen klubina Suomessa oman Jäsenklubin

Club Teatrian toimistolla on kevään ajan vallinnut epäuskoinen tunnelma COVID-19 -epidemian ja siitä seuranneiden keikkaperuutusten takia. Keikkojen peruuntumisen vuoksi myös tulot ovat laskeneet huomattavasti. Tyhjentynyt keikkakalenteri on vapauttanut tilaa kalenterista uusien palvelumuotojen suunnitteluun.

”Meillä on Jäsenklubi ollut ydinryhmän pohdinnassa jo reilun vuoden, mutta nyt tullut tilanne mahdollisti suunnittelun siirtämisen lähes kokonaan uuteen projektiin”, kertoo projektin isä ja Club Teatrian promoottori Marco Järvenpää.

Tapahtumavenuen toimistolla ei kauaa kestänyt, kun ensimmäiset aihiot klubisuunnitelmasta olivat valmiit. Ensimmäiset artistibuukkaukset syksyn klubi-iltoihin päästiin tekemään alle viikossa. Artistit ja keikkamyyjät ovat innostuneet ainutlaatuisesta klubikonseptista.

”Yhdenkään illan artistia ei paljasteta ennakkoon. Jäsenklubeja meille tulee kaksi eri musiikkigenre -määrityksillä. Se on ainoa ennakkotieto illan keikasta. Aikaisemmin tällaista ei ole Suomessa tehty samalla mittakaavalla”, kertoo Järvenpää.

Kuukauden viimeisenä keskiviikkona Jäsenklubi -illassa lavalla esiintyy pop- tai poprock-artisti. Kuukauden viimeinen torstai on pyhitetty raskaampaan metalli- ja rock-menoon. Kummallekin klubille järjestetään 8 keikkailtaa – ja kaikki yhdellä klubikortilla.

”Kyllä klubikeikkojen artistikattaus kuulostaa hyvälle”, toteaa Oulun Tapahtumat Oy;n toimitusjohtaja Mika Määttä, ”Yllätyskeikoilla Club Teatrian lavan valtaavat kotimaiset
ykkösnimet”, hän jatkaa.

Jäsenklubi on hiljaisessa ennakkomyynnissä erikseen asiasta kysyneille asiakkaille. Ja selvästi kiinnostusta uutta klubikonseptia kohtaan on ollut. Lippuja on myyty enemmän kuin uskallettiin toivoa.

”Kysymyksiä klubista on tullut kymmeniä päivittäin. Ja aika moni klubista kiinnostunut on päätynyt ostopäätökseen”, kertoo asiakaskontakteista vastaava Rami Ranta, ”Hyvän vastaanoton vuoksi klubikortin ennakkomyynnin tarjousta päätettiinkin jatkaa keskiviikkoon 22.4.2020 saakka. Ennakkomyynnissä yhdelle keikalle jää hintaa vain 15€”.

”Club Teatrian Jäsenklubi on oiva vaihtoehto perinteisille kausikorteille – hieman ainutlaatuisempia arkijuhlan elämyksiä”, toteaa Määttä.

Liput saatavilla suoraan Club Teatrialta sähköpostitse jasenklubi@teatria.com, sekä Club Teatrian viralliselta lipunmyyntikumppanilta Ticketmasterilta.