[layerslider id="3"]

Koe parhaat keikat livenä Oulussa!

Club Teatria Oulu on monipuolisten tapahtumien koti

Club Teatria on Oulun suurin jatkuvasti aktiivinen keikkapaikka. Yli 3000 asiakaspaikkaa kattava klubi toimii tapahtumapaikkana niin pienille, kuin isommillekin bändeille, sisäfestivaaleille, kuin ohjelmallisille yritysillallisille. Oulun Club Teatrialla on keikkojen lisäksi järjestetty messuja, markkinoita ja suurkirpputoreja. Laaja keikkahalli mahdollistaa monipuoliset tapahtuma- ja rakennustekniset ratkaisut.

Meillä on kokemusta suurtenkin tapahtumien järjestämisestä. Ammattimainen tuotannon henkilöstömme on apuna tapahtuman toteuttamisessa tarpeen mukaan – vaikka avaimet käteen ratkaisulla. Olemme skaalanneet Oulun Club Teatrialle onnistuneesti mm. Helsingin jäähallissa järjestettyjä konsertteja samalla teknisellä kattauksella.

Erinomaisen paikallisen verkostomme avulla voimme olla toteuttamassa monipuolisia ratkaisuja. Olemme toimineet tapahtuma-alalla Oulussa jo vuodesta 2005 alkaen – meiltä löytyy onnistuneet toimintamallit paikalliseen tapahtumatuotantoon ja markkinointiin.

Club Teatrian jäsenklubissa pääset kokemaan ainutkertaisia klubikeikkoja kerran kuussa huikeissa klubi-illoissa!

Jäsenklubi on lipputuote kahdeksalle yllätyskeikalle. Jäsenklubeissa esiintyviä artisteja ei paljasteta ennakkoon,
mutta voidaan todeta, että näistä keikoista puhutaan pitkään! Keikoilla lavalle nousevat kotimaisen eturivin artistit.

Club Teatrialla syyskuussa starttaa kaksi jäsenklubia:
1. Pop ja PopRock -genren jäsenklubi (kuukauden viimeisenä keskiviikkona)
2. Rock, Hevi ja Metalli -genren jäsenklubi (kuukauden viimeisenä torstaina)

Jäsenklubi-iltoihin ei voi ostaa lippuja erikseen. Keikat esitetään ainoastaan jäsenklubin jäsenille. Ainutlaatuinen klubikortti live-elämyksiin!

Keikka-ajat tarkennetaan lähempänä keikkapäivää. Keikat alkavat arviolta 18:00 ja päättyvät 22:00 mennessä. Kaikki keikat järjestetään Oulussa Club Teatrialla.

[layerslider id="4"]