Torniossa pannaan taas, herätetään perinne eloon!

Tornion Panimo juhlii 4-vuotissyntymäpäiviä ja sen kunniaksi juhlitaan koko kaupungin voimin! Tule mukaan Tornion suureen Olutjuhlaan!

Herätetään perinne eloon ja juhlitaan yhdessä Tornion Suurta Olutjuhlaa Tornion Club Teatrialla perjantaina 6.11.2020!

Tapahtumassa maistellaan oluita ja kuunnellaan erinomaista musiikkia, kun lavalle nousee kotimainen miljoonastriimejä kerännyt bluegrassia, kansanmusiikkia, metallia ja rockia yhdistelevä yhtye Steve´n´Seagulls!
Lavan yhtyeelle lämmittävät reggae-meiningistä tunnettu haaparantalaisyhtye The Meänland ja Oulunseutulainen 2-7 Miehen Trio?.

Tapahtumaan myynnissä illalliskortteja, jotka sisältävät sekä keikkalipun, että tasokkaan illallisen ennen keikan alkua

Artistit

Steve´n´Seagulls

Jo neljättä studioalbumiaan parhaillaan valmisteleva yhtye julkaisi 2018 viimeisimmän albuminsa Grainsville. Albumin myötä yhtye kiersi useampaan otteeseen Eurooppaa ja vei matka myös Pohjois-Amerikkaan. Yhtye lähtee vuoden 2020 lopulla uudelle kiertueelle Suomen rajojen ulkopuolelle. Keikkapaikkoja kiertueelta löytyy mm. Saksasta, Ranskasta ja Englannista.

The Meänland

Reggae-meiningistä tunnettu haaparantalaisyhtye The Meänland perustettiin alkujaan yhtä ainoaa keikkaa varten, mutta keikkapyynnöt veivät yhtyeen mennessään. Maailman ainoa meänkielinen reggaebändi on tunnettu mm. Sole mikhään ja Pajala -kappaleista. Yhtye julkaisi 2019 The Meänland -albumin, jolla fiittaamassa kuullaan mm. Talonpoika Lalli.

2-7 Miehen Trio?

Oulunseutulainen 2-7 Miehen Trio? ammentaa kappaleensa blugrassista, perinteisestä countrysta, sekä kotimaisesta pelimannihengestä. Katukantrista tutun yhtyeen kappaleet käsittelevät syviä mietintöjä elämästä ja jätkän rakkautta, unohtamatta huumoria. Yhteissoitto korjaa kaikki huolet!

Illan aikataulu ja menu julkaistaan myöhemmin

Liput

Liput saatavissa nyt!

Liput ennakkoon 22,50€
Liput ovelta 30,00€

Illalliskortti 32,50€

Liput myy Ticketmaster ja Ravintola Paja Elämystehdas Lapparissa.
Liput saatavilla myös mm. Tornion, Kemin, Rovaniemen ja Oulun Prismoista.
Tapahtumassa 3€ eteispalvelumaksu.

Hinnat sisältävät Ticketmasterin palvelumaksun.

Tornion Olutjuhla siirtynyt marraskuulle!

Tornion odotettu olutjuhla, jota tähdittävät Steve´n´Seagulls, The Meänland ja 2-7 Miehen Trio? joudutaan siirtämään tuotannon ongelman vuoksi. Ei hätää, Olutjuhlaa juhlitaan vielä tänä vuonna marraskuussa. Uusi päivä mallakselta tuoksuvan perinteen palaamiseen on perjantaina 6. marraskuuta.