Myyntipalvelu

Club Teatria Oulun VIP tarjoaa parhaat paikat elämyksistä nauttimiseen!

Club Teatrian myyntipalvelu

Pohjois-Suomen loistavimmat elämykset, talon parhaat paikat ja ennakkotarjoilut – kaikki samasta osoitteesta Club Teatrian myyntipalvelusta.

Räätälöimme elämyspaketit valmiiksi niin yrityksille, kuin myös yhdistyksille. Autamme myös muun muassa ikimuistoisen merkkipäivän suunnittelussa ja tarjoamme ammattitaitomme käyttöönne.

Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla, lomakkeella tai sähköpostitse. Löydät yhteystietomme tämän sivun lopusta.

Talon parhaat paikat

Club Teatria Oulun VIP-tilat sijaitsevat pitkän baaritiskin yläpuolella. VIP-tiloista avautuu esteetön näkymä suoraan lavalle. Club Teatrian VIP-palvelut tarjoaa ainutkertaisen tavan nauttia keikkaillasta. VIP:n 250 hengen tiloissa on 24 kappaletta neljän hengen pöytiä, jotka ovat vuokrattavissa etukäteen vaikka koko vuodeksi kaikille keikoille. Vuokrattuihin paikkoihin on aina pöytiin tarjoilu, loistavat näkymät suoraan esiintymislavalle ja äänentoisto kunnossa.

VIP-asiakkaille on oma sisäänkäynti, ja koska VIP:n asiakasmäärä on rajallinen, niin sisälle pääsee yleensä jonottamatta ilman ruuhkaa. VIP-aulassa teitä palvelee oma narikka, narikkamaksu sisältyy aina VIP-lipun hintaan. Lisäksi meillä on omat, vain VIP-asiakkille varatut wc-tilat.

VIP -tilaukseen voidaan räätälöidä valmiiksi illallismenu, sekä tarjoilut odottamaan saapumistanne.

Räätälöidyt palvelut

Club Teatrian ammattitaitoinen tapahtumatuotantotiimi on palveluksessasi niin isojen yritysjuhlien tuotannoista ikimuistoistoisten merkkipäivien juhlimiseen saakka. Kerro rohkeasti toiveistasi, ja jätä niiden toteuttaminen meidän vastuullemme. Räätälöityjä ratkaisuja voidaan rakentaa monien jo valmiiden keikkojemme yhteyteen, tai teille voidaan rakentaa kokonaan oma tilaisuus.

Esimerkiksi Club Teatria Oulun VIP-alueemme (96 pöytäpaikkaa) voi varata kokonaan teidän käyttöönne, mikäli sinne ei ole vielä tehty muita varauksia. Ole siis liikkeellä hyvissä ajoin, jotta ehdimme toteuttaa unelmasi.

Omat tapahtumat

Club Teatria on loistava venue rakentaa tapahtuma tarpeidesi mukaan. Ammattitaitoinen tuotantotiimimme ja laaja yhteistyökumppaniverkostomme mahdollistavat tapahtuman suunnittelun stressittömästi. Voimme tuottaa tapahtumia myös avaimet käteen -periaatteella buukaten tilaisuuteenne sopivaa ohjelmaa, ja somistaen tilan teidän käyttöönne sopivaksi. Esimerkiksi Club Teatria Oulun suuren venuekoon ansiosta voimme tuottaa tapahtumia aina sadoista osallistujista maksimikapasiteettiimme 3500 henkilöön saakka.

Jos toiveissasi on oman tapahtuman järjestäminen Club Teatrialla – olethan ajoissa yhteydessä, sillä viikonloppumme täyttyvät jälleen hyvää vauhtia.

Kuulemiin!

Myyntipalvelumme palvelee arkisin 09:00-15:00.

VIP-varaukset, tilavaraukset, ennakkotilaukset ja tiedustelut onnistuvat soittamalla, oheisen lomakkeen avulla tai sähköpostitse.

Myyntipalvelumme
+358 50  4723 629
myynti@teatria.com

[elfsight_form_builder id=”4″]