Club Teatria Tornion kevät on täynnä kotimaisia tähtiä!

Club Teatria Torniossa keväällä lavalla nähdään kotimaisen popmusiikin kuumimpia nimiä, mutta toki myös kotimaista iskelmää, sekä rokkia kantrivivahtein!

Tutustu kevään keikkatarjontaan ja hanki liput nyt!

PE 26.3. TORNION SUURI OLUTJUHLA

Torniossa suuret juhlat oluen panemisen kunniaksi!

Torniossa pannaan taas olutta koko valtakuntaan! Herätetään perinne eloon ja juhlitaan yhdessä Tornion Suurta Olutjuhlaa Tornion Club Teatrialla perjantaina 26.3.2021! Tapahtumassa maistellaan oluita, syödään hyvin ja kuunnellaan erinomaista musiikkia, kun lavalle nousee kotimainen miljoonastriimejä kerännyt bluegrassia, kansanmusiikkia, metallia ja rockia yhdistelevä yhtye Steve´n´Seagulls. Illan lämppäreinä toimivat The Meänland ja 2-7 Miehen Trio?.

PE 16.4. BEHM

Spotifyn vuoden 2020 6. kuunnelluin kotimainen artisti saapuu ensimmäistä kertaa uransa aikana esiintymään Tornioon Club Teatrialle huhtikuussa perjantaina 16. päivä.

Ensisinglensä Hei Rakas vuonna 2019 julkaissut BEHM saavutti ilmiömäisen suosion välittömästi. Artisti on tuttu näky niin Spotifyn, kuin radiokanavien TOP-listoilta. Jo yli 17 miljoonaa kertaa striimattu artistin ensisingle löytyy edelleen Spotifyn päivittäin striimatuimpien kappaleiden TOP-10 listalta. Artistin viimeisin single Frida kerää puolestaan päivittäin miltei 40 000 streamia Spotifyssä, ja kolkutteleekin jo 10 miljoonan streamin rajaa. Frida on jo viidettä viikkoa kotimaisten radioiden soitetuin kappale.

BEHMin ennakkoon platinarajan rikkonut debyyttialbumi Draaman kaari viehättää on menestynyt single-julkaisujen tapaan erinomaisesti. Syyskuussa julkaistu albumi pitää tällähetkellä Suomen virallisen albumilistan kärkipaikkaa. Artisti on itse vastannut kappaleiden sävellyksestä ja sanoituksesta. BEHM on kiistatta yksi vuoden 2020 merkittävimpiä lauluntekijöitä.

BEHM valittiin YleX Läpimurtoartistiksi vuosimallia 2020. Läpimurtoartistiksi valitaan vuosittain musiikkikentän lupaavin tulokas. Ensimmäisen keikkansa BEHM esitti livestreamatussa YleXPopissa.

PE 23.4. SANNI

Suomen suosituimpiin popartisteihin lukeutuva SANNI saapuu pitkästä aikaa Tornioon!

SANNI julkaisi viime vuonna uuden Trippi -albumin, jonka kappaleet ovat keränneet jo kymmeniä miljoonia striimauksia. Albumi on siis saavuttanut platinarajan jo useaan otteeseen. Vuodesta 2013 saakka listojen kärkipaikkoja julkaisuillaan hallinnut SANNI muistetaan erityisesti myös Että mitähän vittua ja 2080-luvulla – hittikappaleista.

Haluatko tukea Club Teatriaa poikkeuksellisena aikana?

Club Teatria on avannut kannattajaosakeannin, jonka avulla livemusiikin diggarit ja keikoista nauttivat voivat osoittaa meille tukensa. 100€ Kannatusjäsenyydellä kannatusjäsen pääsee ainutkertaisille osakaskeikoille, sekä saa kutsuja valikoiduille Club Teatrian normaalikeikoille. Kannattajajäsenyys on hankinta, joka varmasti maksaa itsensä takaisin livekeikkojen jälleen käynnistyessä.