Kotimaiset tähtiartistit valtaavat Oulun Club Teatrian

Club Teatria Oulun kevätkaudella 2021 Suomen suurimman klubin lavalle nousevat kotimaiset tähtiartistit. Keväällä musiikillista antia tarjoavat niin Suomirockin legendaarisimmat tähtinimet, kuin myös popin ja iskelmän puhutuimmat artististit.

Perinteisten keikkojen lisäksi Club Teatria Oulun Jäsenklubi -keikat tuovat Ouluun kymmenittäin vielä salaisia yllätysartisteja!

Tutustu kevään keikkatarjontaan ja hanki liput nyt!

LA 20.3. MOKOMA

Kotimaisen metallimusiikin pioneereihin kuuluva Mokoma saapuu Oulun Club Teatrialle 20. maaliskuuta 2021. Mokoma sai alkunsa 1996 Marko Annalan sooloprojektista, mutta vuonna 2003 tapahtuneen nousukiidon johdosta musiikkia yhtye tekee edelleen. Yhtyeeltä on vuosien aikana kuultu 13 albumia, joista 2 on akustisia tulkintoja. Suurin osa yhtyeen albumeista on noussut julkaisunsa jälkeen virallisen albumilistan paalupaikoille.

Yhtyeen 11. sähköinen albumi Ihmissokkelo julkaistiin helmikuussa 2020. Albumin suosituimpia kappaleita on singlenäkin julkaistut yli miljoonan striimannut Toinen ihminen, albumin ensisingle Syyttävä sormi ja Vuoret, huolet -kappale. Myös albumin nimikkokappale Ihmissokkelo on noussut yli 200 000 streamin rajan. Uutta albumia oli tarkoitus juhlistaa Suomen kattavalla julkaisukiertueella keväällä, mutta poikkeustilanteen vuoksi kiertue jäi kesken.

PE 9.4. WALTTERI TORIKKA

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova ooppera- ja konserttilaulaja. Platinaa- ja kultaa myyneitä albumeita sekä listaykkösiä julkaissut Torikka on esiintyjänä kotonaan yhtä lailla suurilla areenoilla kuin intiimeissä konserttisaleissa. Monet muistavat hänet Tähdet, tähdet -voittajana, ja viime syksynä hän on esiintynyt Kansallisoopperan lavalla Covid fan tutte -oopperassa yhdessä Karita Mattilan ja suomalaisten tähtien kanssa.

LA 29.5. AKNESTIK erikoisvieraana: SUPPERHEADS

Ysäripoppia illan täydeltä – Club Teatrian lavalla Aknestik ja erikoisvieraana Supperheads!

Lauantaina 29.5.2021 Oulun Club Teatrian lavalta raikuu kotimaista ysäripoppia Aknestikin toimesta. Illan erikoisvieraana jo aktiivisen keikkailun lopettanut Supperheads. Illan lämmittelijänä toimii Raahesta kotoisin oleva Eetu Viinikka & Varttuneet -trio.

30-55 vuotiaille suomalaisille Aknestik on muutakin kuin jättihitti Suomirokkia, joka soi radioissa vuonna 2017 n. 1500 kertaa.

Erikoisvieraana esiintyvät brittipop-yhtye Supperheads piti hiljaisuutta 14 vuotta tehden välipaluukeikkansa 2018 kotikaupungissaan Rovaniemellä.

Supperheads ratsasti Suomessakin pienimuotoiseksi ilmiöksi nousseen brittipop-buumin aallonharjalla läpi kultaisen 90-luvun. Yhtye toimi aktiivisesti vuosina 1993-2001, julkaisi viisi albumia, esiintyi mediassa epäsuomalaisen itsevarmasti ja soitti toistasataa keikkaa ympäri maata.

Club Teatrian jäsenklubissa pääset kokemaan ainutkertaisia klubikeikkoja huikeissa klubi-illoissa!

Jäsenklubi on lipputuote kahdeksalle yllätyskeikalle. Jäsenklubeissa esiintyviä artisteja ei paljasteta ennakkoon,
mutta voidaan todeta, että näistä keikoista puhutaan pitkään! Keikoilla lavalle nousevat kotimaisen eturivin artistit.

Club Teatriallaon käynnissä kaksi eri Jäsenklubia:
1. Pop ja PopRock -genren jäsenklubi (kuukauden viimeisenä keskiviikkona)
2. Rock, Hevi ja Metalli -genren jäsenklubi (kuukauden viimeisenä torstaina)

Jäsenklubi-iltoihin ei voi ostaa lippuja erikseen. Keikat esitetään ainoastaan jäsenklubin jäsenille. Ainutlaatuinen klubikortti live-elämyksiin!

Keikka-ajat tarkennetaan lähempänä keikkapäivää. Keikat alkavat arviolta 18:00 ja päättyvät 22:00 mennessä. Kaikki keikat järjestetään Oulussa Club Teatrialla.

Tällä hetkellä on saatavilla seitsemän keikan klubikortti, jonka keikat järjestetään keväällä 2021.

Haluatko tukea Club Teatriaa poikkeuksellisena aikana?

Club Teatria on avannut kannattajaosakeannin, jonka avulla livemusiikin diggarit ja keikoista nauttivat voivat osoittaa meille tukensa. 100€ Kannatusjäsenyydellä kannatusjäsen pääsee ainutkertaisille osakaskeikoille, sekä saa kutsuja valikoiduille Club Teatrian normaalikeikoille. Kannattajajäsenyys on hankinta, joka varmasti maksaa itsensä takaisin livekeikkojen jälleen käynnistyessä.