Syksyllä Oulun Club Teatriaa uudistetaan uudella tekniikalla, kun kaluston päivityksen yhteydessä esiintymislavan molemmille sivuille tullaan rakentamaan suuret LED-pinnat. Näyttävät LED-pinnat tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia markkinointiin ja brändinäkyvyyteen tapahtumien yhteydessä.

Screeneillä ajetaan keikkailtoina mainosnäkyvyyden lisäksi asiakkaita hyödyttävää tietoa mm. illan aikatauluja, tulevia keikkoja ja tarjouksia – asiakkaiden mielenkiinto LED-pinnan sisältöön on siis taattu.

Paikkoja screeneillä on saatavissa rajoitetusti. Paikat ovat saatavissa kuukausittain, ja kattavat kaikki kuukauden keikkaillat (poislukien ulkopuoliset tilavuokraukset). Osaan tapahtumista on saatavilla myös yksittäisiä näkyvyyspaikkoja, joita on helppo hyödyntää kohdennettavana mainontana.

Ensimmäiset keikat alkavat syyskuussa. Kokeile uutta näkyvyyspintaa rohkeasti ja kysy päivän tarjous!

Näkyvyys

Kun lavalta soi liveartisti, ovat screenit pimeinä parhaan keikkaelämyksen mahdollistamiseksi. Väliajoilla, sekä ennen ja jälkeen keikat sisällöt pyörivät ennakkoon ajastetun syklin mukaisesti, joka takaa parhaan näkyvyyden. Tällä toimintatavalla vamistamme positiivisen vaikutuksen tavoiteltavaan asiakaskuntaan.

LED-Pintoja on käytetty jo useina vuosina festivaaleilla tarjoamaan näkyvyyttä yhteistyökumppaneille. Club Teatrialla käyttöön tulevat screenit ratkaisevat festivaaleilla koetun ongelman, ettei yleisö kiinnitä sisältöön huomiota. Screenien ollessa päällä mm. väliajoilla on näyttö suurimman huomion keskipisteenä. Kirkkaana hohtavalla näytöllä jaetaan myös asiakkaita kiinnostavaa infosisältöä.

 

Tiedustele ja kysy lisää:

Club Teatrian myyntipalvelu
+358 50 4723 985
myynti@teatria.com

Rami Ranta
Markkinointi ja mediavastaava
050 368 7700
rami.ranta@teatria.com