Club Teatrialla käytössä olevat turvallisuustoimet

Tervetuloa juhlimaan Club Teatrialle Ouluun ja Tornioon. Tällä hetkellä palvelemme normaalisti, eikä toiminta-alueillamme ole rajoituksia. Keikkoja ja tapahtumia suunnitellessamme teemme aktiivista yhteistyötä terveysviranomaisten kanssa.

 • Koronapassi

  Club Teatria on ottanut koronapassin käyttöön niin Oulussa, kuin Torniossa. Syynä käyttöönottoon ovat alueelliset ravintolarajoitukset. Tarkastuksella voimme mahdollistaa keikkojen järjestämisen suunnitellusti.

  Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka saa Omakannasta tai tarvittaessa paperisena versiona terveydenhuollosta. Todistus ja henkilöllisyys tarkistetaan kaikilta asiakkailta. Todistus ja henkilöllisyys tarkistetaan tapahtuman ovella lukemalla siinä oleva QR-koodi sähköisesti. Tarkistuksen yhteydessä asiakkaalta ei tallenneta mitään tietoja.

  Hyväksyttynä todistuksena käy todistus täydestä koronarokotussarjasta, todistus 180 päivän aikana sairastetusta koronasta tai maksimissaan 72 tuntia vanha negatiivinen testitulos.

  Tarkastamme koronapassit toistaiseksi kaikissa tapahtumissamme.
  Koronapassia ei tarkisteta alle 16 -vuotiailta tapahtumavierailta (Sosiaali- ja Terveysministeriön ohjeistus).

  Miten koronapassi vaikuttaa keikkoihin Club Teatrialla?

  Saavuthan keikalle ajoissa. Passien tarkastaminen voi hidastaa palvelua ovella. Nopeuttaaksesi palvelua ovella ota todistuksesi ja henkilöllisyystodistuksesi valmiiksi esille.

  Keikat päästään järjestämään. Koronapassien tarkistaminen mahdollistaa keikkojen järjestämisen alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti.

  Lisätiedot ja vastaukset koronapassiin liittyen: kanta.fi/koronapassi
  Palautteet ja muut kysymykset: info@teatria.com

 • Maksaminen

  Club Teatriassa hyväksytään vain kortti- ja lähimaksut.

 • Siisteys

  Olemme tehostaneet siistimistä tiloissamme tapahtumailtojen aikana. Myös käsidesiä on saatavilla palvelupisteiltä.

 • Tervetuloa juhlimaan

  Tervetuloa juhlimaan Club Teatrialle! Suosittelemme lippujen hankkimista ennakkoon sujuvoittaaksesi palvelua. Saavuthan myös keikoille ajoissa.

  Keikoille kaikki ovat tervetulleita terveinä. Jos olet sairastunut – jääthän kotiin.

Club Teatrian keikoilla ovat voimassa Ticketmasterin ehdot | Oikeudet muutoksiin pidätetään.