Live on palannut Ouluun!

Oulun Club Teatrialla on päästy jälleen livekeikkojen tunnelmaan, ja keikkakalenterista löytyykin erinomaisia vaihtoehtoja koko loppuvuodeksi! Mitä keikkaa sinä tulet meille katsomaan?

Syyskauden keikkakalenterista löytyy elämyksiä niin suomirockin, -iskelmän, -popin ja tottakai metallin ystäville. Tsekkaa ohjelma, ja tule nauttimaan!

Keikoille on saatavissa myös VIP-lippuja, jotka takaavat erinomaisen näkyvyyden lavalle, pöytäpaikan, sekä omat saniteettitilat. VIP-asiakkaita palvelee oma maksuton narikkapalvelu.

Koe keikat – parhailta paikoilta!

Club Teatria Oulun VIP:stä löydät talon parhaat paikat. VIP-liput sisältävät istumapaikan kera pöytiintarjoilun, sekä VIP-asiakkaiden omat baari- ja saniteettipalvelut. VIP-asiakkaille on myös oma maksuton narikka saavuttaessa.

Tervetuloa kokemaan unohtumaton ilta!

VIP-liput saatavilla Ticketmasterista ja Prismoista, sekä ryhmä- ja yritystarpeisiin myyntipalvelustamme.

Tervetuloa juhlimaan – turvallisesti!

Tervetuloa juhlimaan Club Teatrialle Ouluun ja Tornioon. Tällä hetkellä palvelemme normaalisti, eikä toiminta-alueillamme ole rajoituksia. Keikkoja ja tapahtumia suunnitellessamme teemme aktiivista yhteistyötä terveysviranomaisten kanssa.

Koronapassi on käytössä Club Teatria Oulussa lue lisää klikkaamalla tästä.

Maksuvälineinä Club Teatrialla käyvät kortti- ja lähimaksut.

Olemme tehostaneet siistimistä tiloissamme tapahtumailtojen aikana. Myös käsidesiä on saatavilla palvelupisteiltä.

Tervetuloa juhlimaan Club Teatrialle! Suosittelemme lippujen hankkimista ennakkoon sujuvoittaaksesi palvelua. Saavuthan myös keikoille ajoissa.

Club Teatrian keikoilla ovat voimassa Ticketmasterin ehdot | Oikeudet muutoksiin pidätetään.