Live on palannut Meri-Lappiin!

Tornion Club Teatrialla on päästy jälleen livekeikkojen tunnelmaan muutamien keikkojen voimin, ja keikkakalenterista löytyykin valovoimaisia artisteja loppuvuodeksi! Mitä keikkaa sinä tulet meille katsomaan?

Syyskauden keikkakalenterista löytyy elämyksiä monipuolisesti kotimaisten tähtiartistien siivittämänä. Tsekkaa ohjelma, ja tule nauttimaan!

Keikoille on saatavissa myös Show & Dinner-lippuja, jolla pääset nauttimaan ennen keikkaa tasokkaan ja maittavan pikkujoulubufeen.

Koe pikkujoulut – tähtien seurassa!

Club Teatria Torniossa järjestyvät unohtumattomat pikkujoulut tähtivieraidemme seurassa. Show & Dinner -lipulla pikkujouluvieraat nauttivat tasokkaan illallisbufeen ja illan artistin keikkaohjelma.

Tervetuloa kokemaan unohtumaton pikkujouluilta!

VIP-liput saatavilla Ticketmasterista ja Prismoista, sekä ryhmä- ja yritystarpeisiin myyntipalvelustamme.

Tervetuloa juhlimaan – turvallisesti!

Tervetuloa juhlimaan Club Teatrialle Tornioon ja Ouluun. Tällä hetkellä palvelemme normaalisti, eikä toiminta-alueillamme ole rajoituksia. Keikkoja ja tapahtumia suunnitellessamme teemme aktiivista yhteistyötä terveysviranomaisten kanssa.

Koronapassi on käytössä Club Teatria Torniossa lue lisää klikkaamalla tästä.

Maksuvälineinä Club Teatrialla käyvät kortti- ja lähimaksut.

Olemme tehostaneet siistimistä tiloissamme tapahtumailtojen aikana. Myös käsidesiä on saatavilla palvelupisteiltä.

Tervetuloa juhlimaan Club Teatrialle! Suosittelemme lippujen hankkimista ennakkoon sujuvoittaaksesi palvelua. Saavuthan myös keikoille ajoissa.

Club Teatrian keikoilla ovat voimassa Ticketmasterin ehdot | Oikeudet muutoksiin pidätetään.