[layerslider id="9"]

Nautitaan livekeikoista tulevaisuudessakin – yhdessä!

Oulun Tapahtumat oy julkaisi C-osakesarjan, joka toimii niin kutsuttuna kannattajaosakkeena. Uuden osakesarjan tavoitteena on vahvistaa Oulun Tapahtumat Oy:n pääomaa poikkeuksellisessa tilanteessa ja mahdollistaa livekeikkojen jatkaminen Oulussa ja Torniossa myös tulevaisuudessa koronan jälkeen.

Päätös C-osakkeiden laskemisesta tehtiin Oulun Tapahtumat Oy:n ylimääräisessä yhtiökokouksessa torstaina 19.11.2020. Osakkeet ovat saatavilla 31.12.2021 saakka.

C-osakkeiden omistajat merkitään yhtiön osakasluetteloon omistajiksi. Kannattajaosakkeisiin ei kuulu hallinnoimisoikeuksia tai taloudellisia oikeuksia yhtiössä, mutta oikeuttavat yhtiön hallituksen erikseen määrittelemiin etuihin ja oikeuksiin.

Joukkorahoituksen tavoitteet

Työllistäminen

Laadukkaat elämykset tulevaisuudessakin

Pohjois-Suomen kotimaanmatkailun kasvattaminen

Yhteisöllisyys

Mistä on siis kyse?

Oulun Tapahtumat Oy (/Club Teatria) vapauttaa myyntiin C-osakesarjan, joka toimii Kannattajaosakkeena. Osakkeita tulee saataville 4 000 kappaletta ja niiden kappalehinta on 100 euroa. Osakkeiden hankintamäärää ei ole rajoitettu. Osakeannin onnistumisen minimirajana on 500 kannattajaosaketta. Tavoitteena on kerätä 400 000 euroa, jolla voimme turvata yrityksen toiminnan jatkumisen haastavan ajan jälkeen.

C-osakesarja on niin kutsuttu kannattajaosake, eikä anna omistajalleen ääni- tai osinko-oikeutta. Kannattajaosakkeen haltijoille lanseerataan sen sijaan omia ainutlaatuisia etuja vuosittain.

Miksi lähtisin mukaan?

Club Teatria Oulu on Suomen suurin klubi. Club Teatrian nykyinen toimintamalli ja -paikka mahdollistavat suurten tapahtumien järjestämisen Pohjois-Suomessa. Oulun Club Teatrialle voidaan skaalata vaivattomasti Helsingin Jäähalliin mahtuva yhtye ja esiintyminen. Tornion Club Teatria loistaa kansainvälisellä sijainnillaan, ja monipuolisilla tapahtumamahdollisuuksillaan Elämystehdas Lapparin tarjoamien puitteiden ansiosta.

Club Teatrian normaalin vuoden kalenterissa on yli 100 tapahtumapäivää, joka tekee Club Teatriasta alueemme suurimman tapahtumatoimijan. Työllistämme oman alueen ihmisiä vakituisesti kuusi, mutta vilkkaimpina tapahtumapäivinä suoraan, sekä välillisesti yli 150 henkilöä. Toiminnassamme käytämme paljon alueen palveluita, sekä palveluntarjoajia. Teemme yhteistyötä muiden paikallisten yrittäjien kanssa niin Oulussa, kuin Torniossakin.

Työllistämisen lisäksi haluamme tuoda esiin paikallisia yhtyeitä. Lähes jokaisessa Club Teatrian järjestämässä keikkaillassa nähdään ja kuullaan paikallista väriä pääartistin lämmittelijänä tarjoten ponnistaville kyvyille alustan ja mahdollisuuden päästä näyttämään osaamistaan. Koemme uusien talenttien esittelemisen tärkeäksi osaksi yrityksemme liiketoimintaa.

Oulun Tapahtumat Oy on saanut Oulun kaupungilta mahdollisuuden rakentaa uusi Club Teatria tulevaan matkailukeskittymä Nallikariin. Uuden Club Teatria Oulun avaaminen siintää vuodessa 2022.

Tornion Club Teatria on aiheuttanut keskustelua ainutlaatuisella sijainnillaan Elämystehdas Lapparissa Ruotsin rajan kynnyksellä. Kansainvälinen rajanylityspaikka ja Tornio-Haaparanta kaksoiskaupunki on uniikki ympäristö ja mahdollisuus tapahtumapaikalle. Tornio keikkapaikkana on herättänyt kiinnostusta niin kotimaisten-, kuin kansainvälistenkin artistien kohdalla.

Tahdomme kasvattaa Club Teatriasta pohjois-suomalaisten oman jutun ja ylpeyden aiheen. Olemme olleet aktiivinen paikallinen toimija jo vuodesta 2005 ja haluamme tuoda Pohjois-Suomea esiin entistä enemmän osana kotimaista, kuin ulkomaista keikkakulttuuria. Tavoitteenamme on, että Suomeen saapuessa kansainväliset suurartistit eivät näe ainoana mahdollisena keikkapaikkana Helsinkiä, vaan myös Pohjois-Suomen. Mielestämme on yhtä tärkeää, että kotimaisen artistin mainostaessa koko Suomen kattavaa kiertuetta on tärkeää nousta myös Tampereen yläpuolelle tarjoamaan faneille mahdollisuus kokea keikkaelämys.

Osake on suunnattu henkilöille, jotka haluavat tukea Club Teatrian toimintaa, ja sitä kautta tapahtuma-alan elinkeinoa ja henkilöitä tapahtumien takana (artistit, tekninen henkilökunta, ravintolatyöntekijät, turvallisuuspalvelut, tapahtumatuotannon henkilöstö ja muut alihankkijat). Kannattajaosake on livemusiikin ystäville, jotka tahtovat nauttia laadukkaista livekeikoista haastavien aikojen jälkeen.

Mitä etuja saan kannattajaosakkeen hankkijana?

Kannattajaosakkeenomistajille järjestetään omia tilaisuuksia, sekä heitä kutsutaan muillekin Club Teatrian järjestämille keikoille. Kannattajaosakkeenomistajille tarjotaan etuosto-oikeuksia valikoiduille erikoiskeikoille. Uudet osakkeenomistajat listataan Club Teatrian kotisivuille kiitos tukemisesta vaikeina aikoina-merkinnällä. Omistajien nimet ikuistetaan myös Club Teatrialle asennettavaan nimitauluun. Nimi voidaan halutessa jättää myös lisäämättä/julkaisematta.

Voinko hankkia osakkeen lahjaksi?

Osake tulee osakeyhtiölain puitteissa ostaa itselleen, mutta sen voi luovuttaa toiselle henkilölle veloituksetta. Sama koskee muita osakkeenomistajan etuuksia.

Mikäli haluat ostaa osakkeen toiselle henkilölle toimi näin:
1. Suorita ostotapahtuma normaalisti.
2. Lähetä sähköposti toimistollemme: info@teatria.com
Viestin otsikko: KANNATTAJAOSAKE SIIRTO Viestissä tulee lukea alkuperäisen ostajan nimi, sekä tilaustunnus. Kerro sen jälkeen kenen nimiin haluat osakkeen lahjoittaa, sekä lahjan saajan yhteystiedot (nimi, sähköposti, henkilötunnus ja osoitetiedot).

Teemme muutoksen omaan rekisteriimme, jonka jälkeen jatkossa omistajan edut suuntautuvat automaattisesti uudelle omistajalle.