Led-pinnat havainnekuva.

Jättiscreenit tukemaan Club Teatria Oulun keikkakokemusta

Uudet LED-pinnat tarjoavat lisäinformaatiota keikkakävijälle

Suuremmilta festivaaleiltakin tutut lavan reunoissa roikkuvat jättiscreenit saapuvat Club Teatria Ouluun. Syksyllä Oulun Club Teatriaa uudistetaan uudella tekniikalla, kun kaluston päivityksen yhteydessä esiintymislavan molemmille sivuille tullaan rakentamaan suuret LED-pinnat. LED-pintojen avulla Club Teatria voi tarjota edullista kohdennettua näkyvyyttä yhteistyökumppaneilleen. LED-pinnat mahdollistavat myös suurimmissa keikkailloissa kameratuotannot varman näkyvyyden varmistamiseksi.

Näyttävät LED-pinnat tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia markkinointiin ja brändinäkyvyyteen tapahtumien yhteydessä. LED-Pintoja on käytetty jo useina vuosina festivaaleilla tarjoamaan mainospaikkoja livekeikkojen ohella. Club Teatrialla käyttöön tulevat screenit ratkaisevat festivaaleilla koetun ongelman, ettei yleisö kiinnitä sisältöön huomiota. Screenien ollessa päällä mm. väliajoilla on näyttö suurimman huomion keskipisteenä. Kirkkaana hohtavalla näytöllä jaetaan myös asiakkaita kiinnostavaa infosisältöä.

Screenin rotaatio illan aikana vaihtelee, ja yhteistyökumppaneiden sisällöt sijoitellaan rotaation ”prime time” -paikoille. Kuva- tai videosisältö näkyy kerrallaan 8 sekuntia. Yhteistyökumppaneiden määrää jokaista iltaa / kuukautta kohtaan on rajoitettu, etteivät sisällöt huku ison massan sekaan. Illan aikana tapahtuva aktiivinen toistuvuus parantaa mielikuvan syntymistä.

Vappu 2017 // Club Teatria Tornio // Kuva: Rami Ranta

”Asiakkaiden keikkaelämys ensisijalla”

– Rami Ranta, Club Teatrian markkinointi- ja mediatuotannot

”Koska haluamme tarjota asiakkaille edelleen parhaan mahdollisen keikkaelämyksen ei kirkkaana hohtavilla screeneillä pyöri keikan aikana keikalle kuulumattomia sisältöjä”, kertoo Rami Ranta Club Teatrian markkinointi- ja mediatuotannoista, jatkaen; ”Väliajoilla, sekä ennen ja jälkeen keikat sisällöt pyörivät ennakkoon ajastetun syklin mukaisesti, joka takaa parhaan näkyvyyden. Tällä toimintatavalla vamistamme positiivisen vaikutuksen tavoiteltavaan asiakaskuntaan.”.

LED-pintojen sisältöjä voidaan räätälöidä keikkakohtaisesti lyhyelläkin aikataululla, joka mahdollistaa ajankohtaisen ja helposti kohdennettavan näkyvyyden. Kohdennettavia sisältöjä luotaessa voidaan kuukauden sisällöistä valita jokaiselle keikalle kohderyhmään sopivin.

Mainostuotannon voi asiakas hoitaa itse tai yhteistyökumppaninsa kautta. Mikäli sisältöä ei valmiiksi ole olemassa, voi materiaalin tilata Club Teatrian sisältötuotannosta asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sisältötuotantomme on joustavaa ja sisällöt tehdään tottakai asiakkaan brändin ilmettä kunnioittaen. Kaikki tilatut sisällöt hyväksytetään ja muutetaan tarvittaessa. Kysy tarjous siis myös sisältötuotannosta.

Uutta näkyvyyden konseptia päästään hyödyntämään syyskuun alusta Club Teatrian keikkojen käynnistyessä, mutta parhaat sopimukset tehdään jo nyt. Ole mukana tukemassa oululaista livekeikkakulttuuria ja hanki loistavaa näkyvyyttä!